Det var sykehjemsbeboere på Kyrksæterøra som var de første til å motta vaksine. Heim kommune fikk totalt 5 vaksineglass med 5 doser i hvert glass (totalt 25 doser). Alle sykehjemsbeboerne på Kyrksæterøra som ønsket vaksine mottok denne i dag, torsdag 7. januar.  

- Jeg har ventet med lengsel på dette øyeblikket. Mest med tanke på at livet og hverdagen skal bli normal igjen, sier Anny Lervik etter at vaksinen ble satt. 

Det var vår sykehjemslege Andrea Løvaas som satte den første vaksinen, med bistand fra vaksinekoordinator Oddlaug Brekken og Ann Elin Svanem fra helsestasjonen.

- Vi har satt 30 doser i dag. Vi fikk ut seks doser av hvert glass. Dette var vi forberedt på, i og med at vaksineleverandøren sender ut litt ekstra vaksine i hvert glass. Alle sykehjemsbeboere som ønsket vaksine, har fått vaksine. Stemningen har vært veldig fin, og alle har vært strålende fornøyd. Helse og mestring avd. Kyrksæterøra har gjort en kjempejobb med å forberede pasientene på sykehjemmet, og samarbeidet har vært utmerket, sier vaksinekoordinator Oddlaug Brekken. 

Oddlaug, Andrea og Ann Elin 2.jpg

 

Vaksineringen - veien videre 

Neste leveranse med vaksiner skal brukes på sykehjemsbeboere på Liabø. Deretter starter arbeidet med å vaksinere de over 85 år. 

For oppdatert informasjon om vaksineringsprosessen, se vår informasjonsside her.