Onsdag 13. mai får endelig alle elevene begynne på skolen igjen. For at dette skal kunne skje på en sikker måte må vi følge strenge smittevernstiltak. Når det gjelder skoleskyss oppfordrer vi fremdeles på det sterkeste til at de som kan kjøre elevene til skolen selv gjør dette. Vi ber da om at de leveres på den nederste parkeringsplassen, slik at bussene får enkel adkomst til skolen. Vi ber om at elevene leveres mellom klokken 0820 og 0830.
Alle bussrutene kjøres som tidligere, men tidene er endret. 

Under finner dere de nye rutetidene. Minibussene til Strand/Taknes, Rognskog, Åkvik og Halsahagen går også, men de kommer 10-15 minutter senere enn de gjorde før virusutbruddet. Bussene går fra skolen igjen klokken 13:00.

Skolerute Halsa.jpg

Skolerute Halsa 2.jpg

Skolerute Halsa 3.jpg

Skolerute Halsa 4.jpg

For å unngå kapasitetsproblemer på bussen fra Halsanaustan har vi leid inn en ekstra buss fra Hemne Minibuss. Ottar Hendset vil kjøre denne bussen. På de store bussene vil den fremste døren være stengt. Elevene går inn gjennom den bakre døren og setter seg på annen hvert sete etter anvisning fra bussjåføren.
Udir har laget smittevernveiledere for barneskole og ungdomsskole. Her finner dere mer informasjon om hvordan oppstarten skal skje. Vi ønsker alle elevene velkommen tilbake til skolen.

Med vennlig hilsen
Halsa barne- og ungdomsskole
Jostein Sørflaten
Undervisningsinspektør