Feiringen startet inne i Halsahallen med taler og underholdning fra blant annet elevene som framførte flere sanger. 

Sal jubelium_500x271.jpg

Foto: Kåre Henset

 

Det var kjempestemning og det ble rett og slett en kjempefin kveld. Elevene hadde øvd mye til kvelden og det var nesten rørende å få høre opptreden, forteller rektor ved HABUS, Sigve Lorås Torland.

Foto: Runa Tunheim og Tidens Krav

Rektor Sigve Lorås Torland

Foto: Runa Tunheim og Tidens Krav

Fra venstre til høyre: ; Sunniva Johansen Gujord, Sigrid Holsetstuen og Kristian Fjelnset    Foto: Runa Tunheim og Tidens Krav

Konferansierer (fra venstre til høyre): Sunniva Johansen Gujord, Sigrid Holsetstuen og Kristian Fjelnset

Foto: Runa Tunheim og Tidens Krav

 

Tre dyktige konferansierer, sammen med tidligere ordfører i gamle Halsa kommune Ola Rognskog, fortalte om historien bak planleggingen av den nye skolen. Nåværende ordfører Odd Jarle Svanem skrøt av både elever, ansatte og av det moderne bygget som ble ferdigstilt for 10 år siden.

Det ble en fin feiring. HABUS er en flott skole som er bygget etter dagens moderne måte å drive læring på. Etter min vurdering var de involvert i Halsa fremsynte i sine valg av løsninger, sier ordfører Odd Jarle Svanem.

Ordfører jubelium_350x260.jpg

Foto: Kåre Hendset

Blomster Jubelium_501x321.jpg

Foto: Kåre Henset

 

HABUS har cirka 140 elever og 32 årsverk i skoleåret 22/23 og er samlokalisert med Halsahallen, Halsa svømmehall og et stort uteområdet med fotballbane og idrettsbane.

Heim kommune vil også takke Ingrid Rønning, Per Olav Fosseide og Torgeir Bitnes fra planleggingskomiteen i tillegg til alle andre som stilte opp denne kvelden.