Avslutter massevaksinering

Nå når alle innbyggere over 18 år har fått tilbud om oppfriskningsdose går vi mot slutten av massevaksineringen i Heim. Drop-in vaksinering for voksne er nå avsluttet, men det er fortsatt mulig å bestille vaksinetime. I tillegg avslutter vi massevaksinering for voksne på Kyrksæterøra og Liabø. Siste dagen for vaksinering på Liabø blir 17.februar. Når det gjelder massevaksinering på KulØr'n på Kyrksæterøra blir dette trolig avsluttet i mars. Vi kommer tilbake med mer informasjon om vaksinasjonstilbudet fremover når det er avklart.

Mange har allerede tatt oppfriskningsdosen og noen venter til de har nådd intervallet på minst 20 uker (personer uten høy risiko for alvorlig forløp). Samtidig ser vi at en del ikke har tatt oppfriskningsdosen, og noen mangler grunnvaksinasjon. Vi vil oppfordre disse til å bestille vaksinetime snarest. Smittetallene øker og vi anbefaler at så mange mulig tar oppfriskningsdosen før de evt. blir smittet med koronavirus. Det er fortsatt ledige timer til vaksinering og man kan enkelt bestille ved å logge seg på vår bestillingsportal ReMin.

For mer informasjon om oppfriskningsdoser kan du besøke FHIs infoside. Dersom du har et alvorlig svekket immunforsvar og vil lese om oppfriskningsdoser etter 3.dosen kan du lese her.

Koronavaksinering for barn 5-11 år

Vi vil minne foreldre og foresatte om muligheten for å bestille vaksinetime til koronavaksinering av barn i alderen 5-11 år. Ring til vaksinekoordinator på  416 21 494.

Tidligere i januar besluttet sentrale myndigheter at friske barn i alderen 5-11 år også kan tilbys koronavaksine dersom barna og foresatte ønsker dette. 

 

Heim kommune tilbyr vaksinering til barn i alderen 5-11 år på følgende tidspunkt:

  • torsdag 03.02, kl. 15 - 17, kommunestyresalen på Liabø
  • fredag 04.02, kl. 15 - 17, KulØr'n på Kyrksæterøra

 

For mer informasjon om koronavaksinering av barn og unge i alle aldersgrupper kan du lese nyheten vi la ut på vår hjemmeside 17.01 her.