Heim kommune støtter Heimværing Håvard Werkland i hans kulinariske reise

Håvard Werkland, som er født og oppvokst i Heim, har ambisjoner om å delta i verdens mest prestisjefylte kulinariske konkurranse, Bocuse d'Or. For å kunne gjøre det må han først vinne konkurransen Årets kokk i september og Bocuse d'Or Europe som arrangeres i Trondheim i 2024.
Konkurransen vil nok være intens for å si det mildt, men Håvard har i løpet av kort tid vist at han har det som skal til for å vinne! Han har allerede i en ung alder blitt kjent som en av Norges mest lovende unge kokker. Formannskapet i Heim kommune har vedtatt at Håvard får kr. 200 000 i støtte i 2023 og kr. 100 000 i 2024. Kommunen vurderer at Håvards deltakelse i konkurransene er god omdømmebygging som passer godt inn i strategien Heim kommune har, samt i regionens satsing på reiseliv og matopplevelser. Som vilkår for å motta støtten fra kommunens omdømmefond promoterer Håvard lokalmat og råvarer på flere matrelaterte arrangement under to-års perioden. Til daglig jobber Håvard ved den berømte Michelin-restaurant Speilsalen ved Brittannia Hotel i Trondheim.
Sist oppdatert