Forrige onsdag, 26.05, åpnet vi bestillingsportalen for personer i prioriteringsgruppe 5 (55-64 år med underliggende sykdommer), samt de eldste i gruppe 6 (45-54 år med underliggende) sykdommer. Vi ser at det er fortsatt mange ledige timer. På grunn av dette velger vi nå å invitere alle i prioriteringsgrupper 5,6 og 7 til å bestille vaksinetime. Vi sender også ut en sms til personer i disse gruppene slik at de får beskjed om at de kan bestille vaksinetime.

 

Du kan logge på vår bestillingportal og bestille vaksinetime dersom du hører til en av følgende prioriteringsgruppene:

5. Alder 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander (se listen over risikogrupper under)  

6. Alder 45-54 år med underliggende sykdommer/tilstander 

7. Alder 18-44 år med underliggende sykdommer/tilstander 

 

Dersom du får beskjed om at det ikke er ledige timer ber vi deg sjekke igjen senere. Kommunen får nye leveranser hver uke og legger ut ledige vaksinetimer. Dette skjer vanligvis på torsdager, kl. 09:00. Time til dose 2 tildeles av kommunen og du skal således ikke bestille denne selv.

 

Kommunen har fått oversikt over aktuelle personer med underliggende sykdommer som har fastlege i Heim kommune. Dersom du får beskjed om at du ikke er prioritert, og du likevel mener du tilhører en risikogruppe kan du registrere deg via vår bestillingsportal på https://timebestilling.remin.no/heim. Svar på spørsmålene i portalen for å bli satt opp på en venteliste slik at vi kan gi deg tilgang til bestillingsløsningen.Er du i tvil? Gå inn på bestillingsportalen og fyll ut egenerklæringsskjemaet.  

 

Heim kommune følger FHIs prioriteringsrekkefølge. FHI definerer personer med underliggende sykdommer som personer med minst en av følgende diagnoser:

Risiko sykdommer.png

 

Dersom du er 65 år eller eldre og ikke har fått til å bestille deg vaksinetime, kan du kontakte vår koronatelefonen på 476 37 255