Nå er det mulig å søke om elevplass i Heim kulturskole for skoleåret 2023/2024. Søknadsfrist er 14. juni!  

Heim kulturskole har 10 ansatte, og ca. 250 elevplasser, og er organisert under enhet Kultur med kulturskolerektor som nærmeste leder.  

I tillegg til undervisning i kjernetilbudene våre med musikk, dans, drama og visuell kunst leverer vi dirigenttjenester til korpsene våre, jobber aktivt med integrering og samarbeider med skole, barnehage og andre kommunale instanser.  

Søknad

Søknadsskjema og mer info om tilbudene våre finner dere her:

Link til eksisterende elever: Søknadsskjema for eksisterende elever

Link til nye elever: Søknadsskjema for nye elever

Tilbud

Kulturskolen har undervisning på kulØr'n og Halsa barne- og ungdomsskole. Hvilke fag vi underviser i varierer på de ulike undervisningsstedene. 

kulØr'n er plassert i sentrum av Kyrksæterøra, og er samlokalisert med kulturadministrasjonen, biblioteket og fritidsklubben. kulØr'n er et levende hus som er mye brukt av både unge og eldre. Her finnes bl.a. kino/kultursal, fritidsklubb, trekkspillklubb, seniordans og sittedans. 

  • Visuelle kunstfag
  • Musikk
  • Samspill
  • MFLB
  • Drama

Habus:

  • Musikk
  • Samspill
  • Dans
  • Korps

kulturIntro

Kulturskolen, biblioteket og fritidsklubben har fått tildelt ressurser for å styrke, videreutvikle og opprette nye tilbud som en del av integreringen av minoritetsspråklige i Heim kommune, og da spesielt med fokus på det store antallet vi allerede har bosatt og skal bosette fra Ukraina. Dette arbeidet kalles kulturintro. I tillegg til å ansette medarbeidere som har god kjennskap til ukrainsk språk og kultur i avdelingene, skal vi også tilføre ressurser som skal bidra til en god innføring og utøvelse av de eksisterende tilbudene samt videreutvikle og tilpasse de til brukerne av tjenestene våre.  

Mer info om tilbudene på kulturIntro kommer! 

Fordypning

Kulturskolene i Heim, Hitra, Frøya og Orkland samarbeider om et fordypningstilbud til alle kulturskolelevene i regionen. Fra høsten 2024 kan vi tilby fordypning i både dans, teater, visuell kunst og musikk. Fordypningstilbudet er for elever med stor motivasjon, interesse og forutsetning for å arbeide med faget og som viser høy og målrettet egeninnsats.  

Mer info om tilbudet får du ved å kontakte kulturskolen. 

Regulativ semesteravgift kulturskolen

For fullstendig betalingsregulativ for kulturenheten følg lenken under:

Betalingsregulativ Heim kommune 2024

 

Illustrasjon: Musikk og dans i Heim
Illustrasjon: Musikk og dans i Heim